Ensin tehdään valkokastike:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
50 g marg.
1 dl vehnäjauhoja
2 dl kermaa
3 dl maitoa
Lisätään jäähtyneeseen kastikkeeseen:
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
3 keltuaista
3 valkuaista vatkattuna
Sekoitetaan tasaiseksi taikinaksi ja levitetään voidellulle leivinpaperille. Paistetaan 250 ast. n. 14-15 min. Kumotaan leivinpaperin päälle kuin kääretorttu.
Täyte (levitetään taikinalevylle):
n. 125 g anjovista (hienonnetaan)
purjoa, persiljaa, tilliä ja/tai muuta
juustoraastetta
Kierretään rullalle kuin kääretorttu. Päälle juustoraastetta + 250 ast. uuniin n. 10-12 minuutiksi.
Kommentit