Ensin tehdään valkokastike:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

50 g marg.

1 dl vehnäjauhoja

2 dl kermaa

3 dl maitoa

 

Lisätään jäähtyneeseen kastikkeeseen:

1 tl suolaa

1 tl leivinjauhetta

3 keltuaista

3 valkuaista vatkattuna

 

Sekoitetaan tasaiseksi taikinaksi ja levitetään voidellulle leivinpaperille. Paistetaan 250 ast. n. 14-15 min. Kumotaan leivinpaperin päälle kuin kääretorttu.

 

Täyte (levitetään taikinalevylle):

n. 125 g anjovista (hienonnetaan)

purjoa, persiljaa, tilliä ja/tai muuta

juustoraastetta

 

Kierretään rullalle kuin kääretorttu. Päälle juustoraastetta + 250 ast. uuniin n. 10-12 minuutiksi.