1,5-2 kg:n hauen fileet<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

0,5 rkl suolaa

 

Pinnalle:

1 keltuainen

3 rkl juustoraastetta

50 g voita

korppujauhoa

 

Valeluun:

2 dl kalalientä ja kermaa

 

Pintaan:

2 dl kuohukermaa

 

Hiero suola kalafileille, laita kylmään 1-2 tunniksi, pyyhi sen jälkeen suola pois. Nosta kalafileet nahkapuoli ylöspäin voideltuun uunivuokaan. Sekoita keltuainen, juustoraaste ja voi. Levitä seos fileiden pintaan. Ripota korppujauhot päälle. Kypsennä kalat 200 asteessa uunissa n. 30 minuutin ajan välillä kalaliemen ja kerman seoksella valellen. Vatkaa kuohukerma valuvaksi vaahdoksi ja kaada lopuksi fileiden päälle. Anna kalan ruskistua hiukan uunissa 250 asteessa.